Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Χορήγηση πρωινού-δεκατιανού σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών


Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων - ΚΟΔΗΠ υλοποιεί για 3η συνεχή χρονιά την δράση "Παροχή Πρωινού - δεκατιανού σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών", με αντίστοιχη χρηματοδότηση από το Δήμο της Πάτρας.
Τα τρόφιμα που δίνονται αφορούν σε προϊόντα για πρωινό (γάλα, δημητριακά, φρυγανιές, βούτυρο, μαρμελάδα) και δίνονται μηνιαία στους γονείς των μαθητών από την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Κοραή 5.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται πρέπει να καταθέσουν στην υπηρεσία του ΚΟΔΗΠ  τα αντίστοιχα δικαιολογητικά:
           Αίτηση γονέα / κηδεμόνα για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα (δίνεται και από το σχολείο)- είναι αναγκαίο να γράφεται ένα κινητό τηλέφωνο και ελλείψει  αυτού σταθερό ή άλλος τρόπος επικοινωνίας
           Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
           Πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας   
           Κάρτα ανεργίας  των ενηλίκων μελών που συμβιούν (εφόσον υπάρχει)
           Βεβαίωση φοίτησης του παιδιού στο σχολείο .

Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν να κατατεθούν  έως 7 Δεκέμβρη 2016, προκειμένου να οργανωθεί, να αρχίσει η δράση, αλλά και μετά :
  1. Απευθείας στην υπηρεσία μας στο Γραφείο της Δημοτικής Μέριμνας - Κοραή 5 (Δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα) τηλ. 2610311561, ώρες 8:00 -14:00
  2. Σε κλειστό - σφραγισμένο φάκελο στον διευθυντή του σχολείου ο οποίος θα έχει την ευθύνη διαβίβασής του στην υπηρεσία μας στα παραπάνω στοιχεία.
   Στην συνέχεια η  αρμόδια επιτροπή του ΚΟΔΗΠ θα αξιολογήσει τα αιτήματα, ζητώντας αν απαιτείται διευκρινήσεις ή άλλα στοιχεία.
    Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημερώνονται οι δικαιούχοι γονείς με SMS για τις ημέρες και ώρες παραλαβής των προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

O Διευθυντής του Σχολείου